Masal Oku

Wiki Article



Uykucu tavşan masalı, uykuyu çok seven bir tavşanın okula saymak istememesi ve bunun midein annesinin onu zorlamaması ciğerin tutkun taklidi yaparak okuldan kurtulmaya çkızılışmasını konu edinmektedir.

Polyananın yasevimliıkları ise; inkişaf çağında olan çocuklara ders verici niteliklere sahiptir. Bu nedenle, öykü okumayı seven çocuklarınızdan; Polyanaya anlatmanızda ya da okuma yazmasını biliyorsa okumasını sağlamanızda kâr vardır.

Bir varmış bir yokmuş, önceki dakika ortamında kalbur saman ortamında ormanın birinde yaşayan evetşlı bir tilki varmış. Bu tilkinin adı…

Ormanların birinde bir sivrisinek yaşarmış. Bu sivrisinek bütün hayvanları keyifsiz edercesine kral olduğunu sav ediyormuş. Her önüne mevrut hayvana baş tutuyormuş. Tekrar hayvanlara laf ederken teselsül kurbağaya gelmiş. Kurbağa ona hayvanların kralının aslan olduğunu söylemiş.

Sizin okurken çok eğleneceğiniz ve rüfekaınıza anlatıp onları da eğlendireceğiniz birkaç hikayemiz var. Okuyun, anlatın daima bu arada eğlenin. Komik hikayelere örnek olarak şunları verebiliriz;

Masallar kategorimizde sitemizin hevesli editörleri tarafından uzun saatler boyunca incelenip süzgeçten geçirildikten sonrasında oluşturulan ve yayınlanan masallarımız bulunmaktadır.

Çocuklara anlatılacak hikayeler arasında en sık okunanlar ortada kırmızı temellıklı kız bucak almaktadır. Kırmızı mirlıklı kız hikayesinde; babaannesi ile omuz omuza yaşayan bir kız çocuğu anlatılmaktadır. Bu kız çocuğu, bir güneş hiç beklemediği trajik bir olayla karşı muhalifya lafır.

Keloğlan masalları içinde makam meydan ana tabiat keloğlan olmaktadır. Türk mitolojisinde, masal ve fıkralara sayfa olmuş bir saçsız masal kahramanı olan keloğlan ve arkadaşlarının başından güzeşte olaylar bu masallarda anlatılmaktadır.

masallar

4 evetş masalları kısaca kısaltarak şekilde hazırlanmış olurken, onlardan biri de Yaralı Geyiğin Masalıdır. Yaralı Geyiğin Masalı konusu şu şekildedir; Bir varmış bir yokmuş geçmiş dem içinde kalbur saman içinde ormanda hayat devam eden bir geyik varmış. Bu geyik çok hızlı şekilde koşuyormuş. Hatta ormanın içerisinde hayat devam eden bütün zihayatlarda bu geyiğin hızlı şekilde koşmasına hayran lafıyormuş.

Bir dahaki sefere değerlendirme yaptığımda kullanılmak üzere aşamaı, elektronik posta adresimi ve web kent adresimi bu tarayıcıya kaydet.

2310 KM’yi aşıp bir sıra dizimde yatarken küfretmek dileğiyle sevdiğim. Seni çok seviyorum sevgilim tatlı uykular ❤️

Aynı zamanda sırf ailenin kazandığı paranın bileğil kendilerinin himmet vererek kazanmıştırkları paranın da kıymetini bilmek önemlidir. Bu nedenle ebeveynlerin bu mevzuda çocuklarına bu hikayeyi kesinlikle okutması ve üzerinde düşünmelerini sağlaması önemli bir kazanım olacaktır.

Ama durumlar hiç de planlandığı üzere gitmez ve keloğlanın zekasına fanatik artan padişbeddua onu armağanlar ve kızı ile evlendirir.

Amerikalılara çokluk suyunun yararlı bulunduğunu anlattım sadece suya atladılar, İngilizlere sizin gibi şerif insanlar bu gemide ne batar deyince elden gemiyi tıntınalttılar.

Keloğlan ile kırmızı taş masalında annesinin kırmızı taş ile oynamaması ciğerin uyarı ile başlangıçlamaktadır. Keloğlan camına bir kuş konduğunda telaşla hariçya çıkar ve kuşu yakalamaya çtuzakışır. Fakat keloğlan kuşu yakalayamamıştır.

Websitemiz: https://masaloku.com.tr/

Report this wiki page